hírlevél | 2018. 09. 27.



Kedves Olvasó!

Gondolta volna, hogy a betonnál nincs jobb energiatároló? A legújabb kutatások bizonyítják, a beton akkumulátornak is jó. Emellett fontos téma volt a nyár végén, hogy miként alakulnak az árak az építőiparban, mit jelent majd az esetleges áfa-változás.
Hírlevelünkben olvashatnak még a Cemkut új megfelelőségértékelési tevékenységeiről is, továbbá beszámolunk Áder János építőmérnök konferencián tett beszédéről.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



A beton erre is jó: tárolja az energiát

Olcsó, sűrű és hatékony, mi az? Beton!

  Kattintson ide a részletekért!



Építőmérnök konferencia – Áder: az elmúlt 200 évben az építőmérnöki teljesítmény volt a fejlődés motorja

Az elmúlt 200 évben, amikor korábban soha nem látott mértékű városiasodás zajlott le Európában, az építőmérnöki teljesítmény volt a fejlődés motorja, az urbanizáció üteme pedig tovább gyorsul, 2050-re négyből három ember városlakó lesz – mondta Áder János köztársasági elnök az Építőmérnök 200 című konferencia megnyitóján szeptember 10-én Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.

  Kattintson ide a részletekért!



Versenyt fut az árváltozásokkal az építőipar

A korábbi évekkel ellentétben a jövedelmezőség a cégek többségénél meghaladja az inflációt, ugyanakkor az árváltozások komoly kockázatot jelentenek az ÉVOSZ elemzése szerint. Négyszáz építési vállalkozás megkérdezésével készített felmérést az ágazat árváltozásairól az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ).

  Kattintson ide a részletekért!



ÉMSZ Építész Konferencia

Vándorkonferenciát szervez az ÉMSZ idén ősszel, melynek célja, hogy számos magyar nagyvárosban sikeresen ismertesse össze az építészeket és kivitelezőket, egyúttal körüljárja a lapostetők szigetelése, magastetők fedése és fémlemez fedések tematikákat.

  Kattintson ide a részletekért!



Új megfelelőség-értékelési tevékenységek a Cemkut Kft.-ben

A Cemkut Kft. több mint 25 éve végez az építési termékek forgalomba hozatali és beépítési követelményeihez kapcsolódóan megfelelőség-értékelési tevékenységeket. E szolgáltatások fokozatosan felépítve a Műszaki Értékelő Iroda létrehozásával váltak teljes körűvé.

  Kattintson ide a részletekért!



Ösztöndíj a Tehetségekért!

Az idei évtől megnövelt összegű támogatásért pályázhatnak a tehetséges fiatalok!

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. szeptember 27.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton