hírlevél | 2018. 08. 22.




Magyar stadiont, magyar cementből!

A LafargeHolcim Csoport globálisan, és Magyarországon is tevékenyen hozzájárul a nemzeti sportinfrastruktúra fejlesztéséhez. Az oroszországi futball világbajnokság stadionjai mellett a hazai arénák építkezésénél is kulcsszerephez jutott.


A LafargeHolcim Csoport a nemrégiben lezajlott oroszországi futball világbajnokság 8 stadionja (Moszkva, Kazany, Jekatyerinburg, Nyiznyij Novgorod, Volgograd, Samara, Rostov) mellett a magyar sportinfrastruktúra fejlesztéséhez is aktívan hozzájárul. 

A LAFARGE Királyegyházi Cementgyára az elmúlt években közel 70 000 tonna cementet szállított 4 hazai aréna, a székesfehérvári Sóstói Stadion, a békéscsabai Előre 1912 stadionja, a szombathelyi Haladás Stadion, és végül, de nem utolsó sorban a várhatóan 2018 őszén átadásra kerülő Puskás Ferenc Stadion építkezéséhez. 

„A szűk határidőkre épülő nagy infrastrukturális projektek mindig nagy kihívást jelentenek. A LafargeHolcim Csoport vezető globális építőanyag-vállalatként Magyarországon is képes megfelelni ezeknek az igényeknek. A Királyegyházi Cementgyár innovatív gyártási technológiája lehetővé teszi a folyamatosan magas minőségű cementbeszállítást minden kiemelt építési projekthez. Büszkék vagyunk arra, hogy preferált partnere lehetünk a magyar sportélet megújítását célzó infrastrukturális beruházásoknak, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódhoz, a sport népszerűsítéséhez.” – mondta Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. értékesítési és marketing igazgatója. 

A LAFARGE három termékével van jelen a sportlétesítmények építésénél. A több előnyös terméktulajdonságot egyesítő, és zsákos kiszerelésben is kapható CEM III/A 32,5 R-MSR, a vasbeton és feszített vasbeton elemek gyártásánál előnyös CEM II/A-S 42,5 R, és a végszilárdságot gyorsan elérő, így előregyártásra optimális CEM I 42,5 N cementtel. 

forrás: LAFARGE CEMENT MAGYARORSZÁG KFT.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. augusztus 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton