hírlevél | 2018. 08. 22.



Kedves Olvasó!

Egyáltalán nem unalmas a nyár. Az egyik jelentős szakembereket felvonultató cég nevet változtatott, az újpesti piac különleges technológiákat is felhasználva valósul meg, a magyar stadionok pedig világbajnoki résztvevő cementet kapnak.
Kellemes időtöltést kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



A szakértelem marad, csak a cég neve változik

Új néven és megújult arculattal folytatja munkáját 30 év működés után a fenntartható építészeti megoldásairól ismert hazai cégcsoport.

  Kattintson ide a részletekért!



Különleges lesz az újpesti piac új épülete

2018. augusztus 24-én nyílik meg a Bun Zoltán PhD (Firka Építész Stúdió) által tervezett középület.

  Kattintson ide a részletekért!



Megjelent a Beton újság augusztusi száma!

Nyár van, sokan utazunk repülővel, augusztusi lapszámunkban szó kerül a repülő tér felújításáról, írunk az épülő új utasterminálról, illetve kivitelezői megoldásokról.

  Kattintson ide a részletekért!



Építőmérnök 200

„Építőmérnök 200” címmel rendezik az angol Építőipari Kamara alapításának 200. évfordulójára összehívott konferenciát és plakátkiállítást, mely rendezvénynek a helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia Székház Díszterme, illetve. az V. ker. Szent István tér.

  Kattintson ide a részletekért!



Magyar stadiont, magyar cementből!

A LafargeHolcim Csoport globálisan, és Magyarországon is tevékenyen hozzájárul a nemzeti sportinfrastruktúra fejlesztéséhez. Az oroszországi futball világbajnokság stadionjai mellett a hazai arénák építkezésénél is kulcsszerephez jutott.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. augusztus 22.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton