hírlevél | 2018. 05. 24.




Hasznos és betonbiztos tudás a jövő szakembereinek

Hagyományosan tovább folytatódnak a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kezdeményezésére elindított betontechnológiai kiegészítő képzések. A Szövetség tagvállalatai, így a Duna-Dráva Cement Kft. is aktívan részt vesz a mérnökjelöltek oktatásában.


A képzés kiemelt célja, hogy naprakész és használható tudást adjon a hallgatóknak, így segítve őket a sikeres pályakezdésben. A kurzusnak köszönhetően felkészültebben vághatnak neki a munkaerőpiacnak. A félév során, az elmélet elsajátítása mellett a fiatalok első kézből tapasztalhatják meg a cement- és betongyártás folyamatait, a különböző technológiákat és működési elveket.

Április 20-án a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium szervezésében jártak nálunk a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói. Betekintést nyerhettek a Váci Cementgyár mindennapi folyamataiba és megismerhették környezetvédelmi beruházásunkat is.

Bízunk benne, hogy hamarosan kollégákként üdvözölhetjük egymást!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. május 24.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton