hírlevél | 2018. 05. 24.



Kedves Olvasó!

Óriási nemzetközi elismerésben részesült egy magyar cég: FIABCI-díjat nyert a ZDA – Zoboki Építésziroda. Vagyis ez a vállalkozás már sikeres, de nemcsak nekik van lehetőségük arra, hogy elismerést kapjanak, hiszen ismét kiírták a "Minden építés alapja" beton pályázatot, amelyen tervezők és hallgatók is indulhatnak. Azt pedig már az óvodások is tudják, hogy milyen fontos a beton, mindezt egy kifestőkönyvből tanulhatták meg. Legfrissebb hírlevelünkben az EU-s hulladékgazdálkodási előírásokról is szó esik, amelyeket minden cégnek meg kell fogadnia, még akkor is, ha nincsenek kőbe vésve.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Pályázat! A legkönnyebb út a sikerhez

A 2015-ben hagyományteremtő céllal meghirdetett "Minden építés alapja" pályázatot továbbra is nagy érdeklődés övezi. A beküldött igényes és nívós pályaművek arra ösztönözték a kiírót, hogy tervezőknek, hallgatóknak egységes keretben, de külön kategóriákban ismét biztosítsák a lehetőséget.

  Kattintson ide a részletekért!



Egy EU-s elvárás, ami nem kötelező, ellenben fontos

Az EU számára mindig is fontos volt a hulladékgazdálkodás. Az építőiparban működő cégek számára ez hangsúlyos kérdés, hiszen minden építés bontással kezdődik, vagyis hulladék keletkezik, amiről megfelelően kell gondoskodni.

  Kattintson ide a részletekért!



Betonnal barátkoznak az óvodások

Nagy népszerűségnek örvend a Fedezzük fel együtt a betont! – avagy CEMBI és MIXI kalandjai - című mesekönyv és a hozzá tartozó kifestő, amely a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség és a Magyar Betonelemgyártó Szövetség elkötelezett betonnépszerűsítési munkájának egyik gyümölcse.

  Kattintson ide a részletekért!



Óriási magyar siker!

A negyedik alkalommal kapott FIABCI-díjat a ZDA – Zoboki Építésziroda munkája.

  Kattintson ide a részletekért!



Minden titok kiderül az építkezések történetéről

BME Építészettörténeti és Műemléki Tanszéke és a BME OMIKK által összeállított tárlaton a BME Építészettörténeti és Műemléki Tanszék Rajz - és Fotótárának eddig rejtett legszebb darabjait láthatjuk kiállítva május 9-től.

  Kattintson ide a részletekért!



Nyáron a beton is másként köt

Hasznos tanácsok a nyári betonozáshoz.

  Kattintson ide a részletekért!



Hasznos és betonbiztos tudás a jövő szakembereinek

Hagyományosan tovább folytatódnak a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kezdeményezésére elindított betontechnológiai kiegészítő képzések. A Szövetség tagvállalatai, így a Duna-Dráva Cement Kft. is aktívan részt vesz a mérnökjelöltek oktatásában.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2018. május 24.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton