hírlevél | 2018. 04. 24.




Ismét sikeres volt az Ybl Szakmai nap

A tavalyi sikeres szakmai nap után idén is megmutatta a budapesti Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara, hogy az építőipar egyik fontos alapköve az oktatás.


A szervezők célja az volt a rendezvénnyel, hogy behozzák az iskola falai közé az iparágban tevékenykedő cégeket. A márciusi szakmai napon mintegy 50 cég mutatta be tevékenységét a hallgatóknak, illetve ajánlott szakmai gyakorlati helyet vagy kínált álláslehetőséget számukra több szakterületen is. A két főszervező, Fórizs Lajos és Kincses Péter meglátása szerint ez a szám következő szakmai napra dinamikusan bővülni fog, mivel már most újabb cégek jelezték a jövőbeli részvételi szándékukat.

A szakmai napon a CeMBeton és a MABESZ egy közös kiállítási standdal képviseltette magát és tagvállalataikat. A szövetségek saját hatáskörében terjesztett szakmai anyagai mellett a két szövetség közös kezelésében megjelenő, betont népszerűsítő kiadványai is – különös tekintettel a BETON újságra – nagy népszerűségnek örvendtek. Szövetségeink szintén elkötelezett hívei az oktatási intézményekkel való szoros együttműködésnek, melynek keretében tagvállalataink szakértői immáron negyedik éve tartanak előadásokat, többek között a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán is.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. április 24.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton