hírlevél | 2018. 04. 24.




A jövő szakemberei is velünk tanulnak

2018. március 23-án a CemBeton és a MABESZ oktatási együttműködésének keretében, a BME Zielinski Szilárd Szakkollégium szervezésében megvalósuló oktatás következő állomásaként kihelyezett képzésen vettek részt a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói a CRH Magyarország Kft. C3 Atelier előadótermében, illetve a rákospalotai betonüzemben.


Az aktuális képzést Migály Béla laboratóriumvezető és betontechnológus tartotta a transzporbetonok témakörben. 

Ez a képzés a Szövetségek szervezésében, több magyarországi építőipari felsőfokú oktatási intézménnyel szoros együttműködésben valósul meg immár több éve, ahol a szakmai képzéseket a magyar cement-, beton- és betonelem gyártás szakmai krémjét felvonultató szakemberek csoportja tartja a jövő építőipari szakembereinek.

Migály Béla izgalmas előadásában többek között a transzportbetongyártás alapanyagait, műszaki követelményeit, a transzportbetonok típusait mutatta be a jelen lévő hallgatóknak, saját személyes tapasztalataival színesítve azt. Az előadás a diákokban felmerült kérdésekre adott azonnali válaszokkal lett teljes.

A hallgatók az elmélet után a gyakorlatban is megtekinthették a transzportbeton gyártás körülményeit, kihívásait és a gyártás folyamatát. A látogatás alatt is működő üzem testközelből nyújtott konkrét élményeket a diákoknak. Számos témában a néhány perccel korábban elméletben hallottakat a valóságban is láthatták.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. április 24.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton