hírlevél | 2018. 02. 20.
A világ vezető cement- és betongyártói megalapították a Global Cement & Concrete Association szervezetet (GCCA) Londonban, 2018. január 31-én

A cement és a beton szektorban kilenc vezető vállalat elindította a globális cement- és betonszövetséget (GCCA), egy progresszív új társulást, melynek célja a szektor hozzájárulása a fenntartható építkezéshez.


A szövetség a fenntartható építés fejlesztésének irányítására összpontosít, és törekszik a cement és a betonipar különböző társadalmi és fejlődési kihívásokhoz való hozzájárulására. E célból a GCCA globális szinten támogatja a tartós, rugalmas és környezetkímélő épületek és infrastruktúra fejlesztését. A víz után jelenleg a beton a világon második leggyakrabban felhasznált anyag, ennek kapcsán a szervezet napirendjének egyik legfontosabb kérdése a fenntartható fejlődés és az urbanizáció, valamint az éghajlatváltozás mérséklése és az alkalmazkodás.

Emellett a GCCA célja az innováció fejlesztése az egész építési értékláncban, együttműködve mind az ipari szövetségekkel, mind az inspiráló építészekkel, mérnökökkel és újítókkal.

Ily módon a szövetség arra törekszik, hogy bemutassa, milyen konkrét megoldások képesek megfelelni a globális építési kihívásoknak és a fenntartható fejlesztési céloknak, ugyanakkor bemutatja a felelősségteljes ipari vezetést a cement és a beton gyártásában és alkalmazásában.

A GCCA-t nemzetközi cementgyárak vezetik, londoni székhellyel, kiegészítve és támogatva a meglévő szövetségek nemzeti és regionális szintű munkáját. A GCCA tagsága a világ minden részéről származó cementgyártók számára elérhető, amelyek osztoznak a szervezet értékein, és partnerségeket alakítanak ki olyan szervezetekkel, amelyekkel megegyezik a jövőképük. A GCCA alapító tagjai a CEMEX, a CNBM, a CRH, a Dangote, az Eurocement, a HeidelbergCement, a LafargeHolcim, a Taiheiyo és a Votorantim.

CEMBUREAU

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2018. február 20.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2019 Minden jog fenntartva - CeMBeton