hírlevél | 2017. 12. 19.




Munkavédelem és egészség menedzsment az építőiparban

Az ITC (International Training Center) szervezésének köszönhetően valósul meg 2018. április 16. és 27. között az a munkavédelemmel kapcsolatos tréning, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet az építőipari vállalatok számára a munkahelyi biztonság fontosságára, valamint utat mutassanak az egészségvédelem fejlesztésére.


Az olaszországi kurzus végeztével olyan tudásra tehetnek szert a résztvevők, mint például a főbb munkahelyi biztonsági kockázatok azonosítása, elemzése, de rendelkezni fognak mindazon tudással is, amelynek segítségével egy komplett egészségvédelmi tervet előkészíthetnek, végrehajthatnak, valamint nyomon követhetik és ellenőrizhetik is azokat.

Az oktatás olyan témákból tevődik össze, mint például a foglalkozás-elhárítási tervek és alapelvek, az építőiparban fellelhető alapvető veszélyek és kockázatok, de magáról a munkahelyi balesetek megelőzéséről, a vészhelyzeti eljárásokról is szó esik majd.

A képzési módszertan a résztvevők állandó kommunikációját fogja elősegíteni a csoportos munka és a megbeszélések révén, amelyek így elősegítik a teljes integrációt a tanfolyamon való részvétel során.

További információkat és a jelentkezéssel kapcsolatos egyéb tudnivalókat itt olvashatnak.

Forrás: Cembureau

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton