hírlevél | 2017. 12. 19.




Beton Újság 2017-es utolsó száma!

Az idei év utolsó száma is számtalan izgalmas, érdekes témában bővelkedik. Aktuális kiadványunkban megismerkedhetnek a Minden Építés Alapja 2017 pályázat nyerteseivel, valamint a 75 éves Vasbetonról is beszámolunk. Ipari padló sorozatunkat tovább folytatjuk, immáron a negyedik, befejező résszel, de a Sika Építészeti betonrendszerekről is szó esik.


Év végi lapszámunkban emellett bepillantást nyerhetnek a 2017-es Beton Fesztiválon elhangzott szakmai előadásokba, mint például a Sauska borászat kétszer görbült vasbetonszerkezetei vagy a beton szerepvállalásának mértéke a nagymarosi árvízi védekezésben.

A www.betonujsag.hu honlapon megtekinthető az aktuális szám, de nem csak emiatt érdemes ellátogatni az oldalra. Weboldalunkon visszamenőleg böngészhet, szerző és cím alapján kereshet is az archív számokban, mindezt természetesen díjmentesen.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. december 19.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton