hírlevél | 2017. 09. 08.




Fókuszban az innovatív betonszerkezetek (CCC2017)

Egy több mint tíz éves tradíció idei állomása volt a festői környezetben fekvő Tokaj, ahol augusztus 31. – szeptember 1. között rendezték meg a vasbeton építés közép-európai kongresszusát. A hagyománnyá vált éves találkozó egyik társrendezője a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség volt.


Az évente megrendezett angol nyelvű kongresszusok remek alkalmat kínálnak arra, hogy a szomszédos országok mérnökei találkozzanak és megosszák egymással tudásukat. A tervezéssel, kivitelezéssel, anyag- vagy előgyártással, kutatással vagy éppen minőségellenőrzéssel foglalkozó szakemberek egyaránt képviseltetik magukat az eseményen.

Az idei konferencia fókuszában az innovatív betonszerkezetek álltak. A résztvevők olyan területekről hallgathattak meg előadásokat, mint például a speciális vasalások és szálerősítő anyagok és technológiák, különleges betonszerkezetek vagy innovatív gyártási és építési módszerek.

 

További információkat itt találnak a rendezvényről.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. szeptember 8.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton