hírlevél | 2017. 08. 03.



Kedves Olvasó!

2017-ben ismét megrendezésre kerül a nagysikerű Beton Fesztivál, amelynek részleteiről mostani hírlevelünkben olvashat! A fesztiválhoz kapcsolódva szólunk a Fotó- és tárgykiállításról is, amelyre várjuk a betonban kreatívan gondolkodó alkotók munkáit! Bemutatjuk azon párhuzamos utakat, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb iparági működéshez, illetve egy összefoglaló képet kaphat a szektor széndioxid kibocsátásának csökkenését illetően.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Újra itt van a szakma legváltozatosabb betonipari eseménye!

Az elmúlt években hatalmas érdeklődés mellet tartott rendezvény idén is izgalmas programokkal várja a szakmabelieket, diákokat és az építészet, a beton iránt érdeklődőket. A fesztivál keretében tartott előadások során a résztvevők betekintést nyerhetnek a szakmát és a közvéleményt leginkább foglalkoztató kérdésekbe, szó lesz a legújabb trendekről és felhasználási lehetőségekről is.

  Kattintson ide a részletekért!



Bárki bemutathatja a betonban rejlő sokszínűséget

A Beton Fesztivál keretében Fotó- és tárgykiállítás kerül megrendezésre, amelyre a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) várja azon kreatív munkákat, amelyek fókuszában a beton áll.

  Kattintson ide a részletekért!



Hol tart most az európai cementipar?

A cementipar intenzívnek mondható széndioxid, energia- és alapanyag tekintetében. Azonban számos olyan intézkedés lépett már életbe, amelyek célja, hogy csökkenjen az energiafogyasztás és növekedjen a nyersanyag felhasználás hasznossága. Mindezek magától értetődően csökkentik a CO2 kibocsátást is.

  Kattintson ide a részletekért!



Párhuzamos utak egy fenntartható jövőért

Az Európai Cement Szövetség „A cement szerepe 2050 alacsony széndioxid kibocsátású gazdaságában” (The role of CEMENT in the 2050 LOW CARBON ECONOMY) kiadványában öt egymással szorosan összefüggő utat vázol fel egy fenntarthatóbb iparág működésének elérése érdekében. Hírleveleinkben most hónapról hónapra bemutatjuk ezen utakat!

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. augusztus 3.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton