hírlevél | 2017. 06. 29.




Fiatal mérnökjelöltek versenye

A jövő szakemberei mérettették meg magukat május végén, a Székesfehérváron megrendezett Kreatív Építő Kezek építőipari szakmai versenyen, amely hiánypótlónak számít a maga nemében.


A vetélkedő fő célja a tanulók elméleti és gyakorlati tudásának a megismerése volt, kreativitásuk kibontakoztatásának segítése. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Szakgimnáziuma és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Építőipari Tagozata közösen rendezte meg a versenyt, amelyen műszaki feladatokon keresztül mutathatták be kreativitásukat, a tervezési és szervezési stílusukat a résztvevők.
 
A maga nemében hiánypótlónak számító rendezvényen a csapatoknak 10 különböző feladatot kellett megoldaniuk minden tudásukat latba vetve. A legjobban teljesítő csoport a „Tarjáni Építők 2” csapata lett Salgótarjánból.
 
A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kiemelten fontosnak tartja a következő generáció szakmai fejlődésének támogatását, az iparág megismertetését, ezért is járult hozzá a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karával kötött együttműködés keretében a versenyhez tárgyi ajándékok formájában.
 
A szövetség további oktatási tevékenységéről itt olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. június 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton