hírlevél | 2017. 06. 29.




Építőipari Konferencia: Építsünk változásokat!

Az építőipari innovációk számost megoldást kínálnak és kínálhatnak a környezeti, társadalmi és gazdasági problémákra. Az ipar jelentősége kimagasló, csakúgy, mint az átalakítására való igény. E témakörrel foglalkozik majd a júliusi, brüsszeli konferencia is.


Az építőipar az egyik legfontosabb szereplő, megoldások „szolgáltatója” a környezeti, társadalmi és gazdasági problémák kapcsán. Átalakításának szükségessége soha nem volt még ennyire aktuális. A most megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy felhívja a figyelmet az épített környezetben történő változtatások szükségességére, és ötleteket adjon a szakma képviselőinek.
 
Az Európai Bizottság által kezdeményezett szimpóziumon 2017. július 7-én a szakma vezető cégei, finanszírozók és politikai döntéshozók, de kis- és középvállalkozások is találkoznak majd.
 
A konferencián négy fő irányvonalat jelöltek ki a szervezők, ezekre fókuszálnak majd az előadások és beszélgetések: az építőipar felhasználása városaink átformálására, erőforrás hatékonyság, innováció és digitalizáció, új irányvonalak a készségek és kompetenciák terén.
 
 
További részletekről itt olvashat
 
Forrás: CeMBureau

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. június 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton