hírlevél | 2017. 06. 29.



Kedves Olvasó!

Júniusi hírlevelünkből megtudhatja, milyen újdonsággal várja a BETON szakmai lap olvasóit a legújabb szám, hogy milyen változások várhatóak a veszélyes anyagok osztályozásában, illetve milyen szövetséget kötöttek a nemzetközi iparági szereplők. Megismerheti a Kreatív Építő Kezek építőipari szakmai verseny, valamint az Európai Bizottság által kezdeményezett, „Építsünk változásokat” konferenciájának részleteit.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!
Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



BETON szakmai lap nyáron is!

Üdítő kikapcsolódást nyújthat a nyári hónapokban a BETON szakmai lap idei legújabb, harmadik száma. A kezdő és tapasztalt szakemberek számára egyaránt érdekes olvasnivalókat tartalmazó lap online és nyomtatott formában is elérhető.

  Kattintson ide a részletekért!



Fiatal mérnökjelöltek versenye

A jövő szakemberei mérettették meg magukat május végén, a Székesfehérváron megrendezett Kreatív Építő Kezek építőipari szakmai versenyen, amely hiánypótlónak számít a maga nemében.

  Kattintson ide a részletekért!



Összefogás egy erős iparági stratégia érdekében

Európa mindig is a feldolgozóipar bölcsője volt, élenjárt az ipari újítások és technológiai innovációk tekintetében. Az iparág közel 34 millió embernek ad munkát az Európai Unió tagállamaiban, több százezer vállalkozáson keresztül.

  Kattintson ide a részletekért!



Változások a veszélyes anyagok osztályozásában

Az Európai Vegyianyag ügynökség (The European Chemical Agency – ECHA) jelenleg négy anyag osztályozásának egységesítéséről tanácskozik, amelyre július 14-ig szükséges megoldást találniuk. Mindemellett nem kizárt, hogy a jelenlegi osztályozási rendszer felülvizsgálata is terítékre kerülhet.

  Kattintson ide a részletekért!



Építőipari Konferencia: Építsünk változásokat!

Az építőipari innovációk számost megoldást kínálnak és kínálhatnak a környezeti, társadalmi és gazdasági problémákra. Az ipar jelentősége kimagasló, csakúgy, mint az átalakítására való igény. E témakörrel foglalkozik majd a júliusi, brüsszeli konferencia is.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2017. június 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton