hírlevél | 2017. 04. 10.




Továbbképzés, nem csak hallgatóknak

A Szövetség tagvállalatai az idei évben is színvonalas elméleti és gyakorlati, beton- és cementipari képzést tartanak a jövő szakemberei számára. Az évek során összegyűlt tudásanyagból ugyanakkor a CEMKUT Kft. munkatársai is profitálnak egy továbbképzés keretein belül.


A CeMBeton és a MABESZ, illetve tagvállalatainak szakemberei évek óta aktív szerepet vállalnak a hazai szakemberképzésben, hogy tudásukat átadva a jövő mérnökeit piacképes diplomával a kezükben segítsék az elhelyezkedésben. A képzés sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évről évre növekszik azon felsőoktatási intézmények száma, akik együttműködési megállapodást kötnek a Szövetséggel.
 
Ezzel egybekötve az első negyedévben a Cemkut Kft. teljes személyi állománya is továbbképzésben részesült, - amely cement- és betonelemgyár látogatással egészült ki - hiszen a felgyorsult építőipari fejlődésnek köszönhetően a szakembereknek folyamatosan tovább kell képezniük magukat, hogy naprakész tudással, versenyképes kompetenciákkal rendelkezzenek.
 
A kidolgozott témák széles szakmai spektrumon mozogtak; a munkatársak többek közt olyan témákban kaptak naprakész tudást, mint a cementkötőanyagok, cement– cementtechnológiai vizsgálatok, a cementgyártás környezeti hatásai, engedélyeztetési folyamatok, szabványosítás és minőségirányítás, transzportbeton osztályozása és felhasználási körülményei, adalékszerek alkalmazása stb.
 
Továbbképzésünkről további részleteket a Beton Újság áprilisi számában és a CEMKUT Kft. honlapján olvashatnak.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton