hírlevél | 2017. 04. 10.




Prágában találkozik a cementipar krémje

Ugyan még két évet kell várni a 15. Nemzetközi Kongresszusra, de érdemes már most tájékozódni a prágai konferenciáról, ahol a cementkémia aktualitásairól és cement felhasználásának trendjeiről lesz szó.


Az ICCC 2019 (15th International Congress on the Chemistry) időpontja ugyan még távolinak tűnik, azonban már most élénk érdeklődés övezi az eseményt szakmai körökben. A 2019. szeptember 16-20. között megrendezésre kerülő kongresszusra világszerte elismert szakértők kapnak meghívást azért, hogy bemutassák a legújabb kutatás-fejlesztési eredményeket a cement és a klinker gyártási, kémiai folyamatait illetően.
 
Az esemény ugyanakkor minden érdeklődő szakember számára nyitott, hogy aktív részvételével új információkat szerezzen és osszon meg szakterületét illetően, és elősegítse az iparág fejlődését.
 
A kongresszus olyan fő témaköröket érint majd, mint gyártási technológia, a portlandcement hidratációja, struktúrája és termodinamikája, kiegészítő cementalapú anyagok előállítása, a beton tartóssága stb.
 
További információ itt olvasható.
 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton