hírlevél | 2017. 04. 10.




Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a Magyar Cement, Beton- és Mészipari Szövetség elnöke

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át munkájának elismeréseként Szarkándi János, a Magyar Cement, Beton- és Mészipari Szövetség elnöke, a Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatója.


A Magyarság Házában 2017. március 13-án Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter nyújtotta át a kitüntetést Szarkándi János részére, amelyet a Beremendi és a Váci Cementgyárat működtető Duna-Dráva Cement Kft. elnök-vezérigazgatói, a Magyar Cement, Beton- és Mészipari Szövetség elnöki, valamint a Duna-Dráva a Tehetségekért ösztöndíj program alapítói tevékenységéért vehetett át.
 
„A nemzetgazdaság minőségi építőipari alapanyag-ellátásának biztosítása mellett a társadalmi felelősségvállalásra és a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektető, nemzetközi szinten is kiemelkedő szakmai és társadalmi tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozom” – olvasható az Áder János köztársasági elnök nevében kiállított oklevélben.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton