hírlevél | 2017. 03. 02.




Sikeres félévzárás Miskolcon és Veszprémben

Sikerrel zárultak a meghirdetett kiegészítő képzések a Pannon Egyetem Anyagmérnöki Intézetével és a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézetével való együttműködésben.


November 14-17 között összesen 30 óra elméleti oktatást tartottak a Szövetség  tagvállalatainak dolgozói a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézetének Cement- és betonipari eljárástechnika tárgya keretében alapképzésben és mesterképzésben részt vevő hallgatóknak, amely ezt követően írásbeli vizsgával zárult. A mesterképzésen tanuló hallgatók ezt kiegészítve további 8 óra elméleti képzést kaptak a Cemkut Kft-ben a cementipari nyersanyagok és termékek analitikai vizsgálatának módszereiről és berendezéseiről, valamint a cement és cementtechnológiai vizsgálatokról.
 
Az elméleti képzést követő 4 napban a Cemkut Kft. laborjaiban az eszközöket és a vizsgálatokat a gyakorlatban is megtekintették a hallgatók. A legnagyobb érdeklődést a hallgatók és szakembereink által közösen tervezett beton laboratóriumi lekeverése, majd ezen frissbeton és megszilárdult beton vizsgálatoknak a megtekintése, az eredmények közös értékelése váltotta ki.
 
Miskolc mellett Veszprémben, a Pannon Egyetem Anyagmérnöki Intézetének Kötőanyagok technológiája tárgya keretében Cement- és betonipari kiegészítő képzés zajlott szeptember és december között, amelynek végén 20 hallgató tett sikeres vizsgát.
 
Bízunk benne, hogy a kurzusok által részben mi is hozzájárultunk a jövő szakembereinek sikeres képzéséhez.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. március 2.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton