hírlevél | 2017. 03. 02.




Inspirálódjon Velünk!

Beton.hu oldalunk nem titkolt célja, hogy eloszlassa a betonnal szembeni előítéleteket és tévhiteket, és megmutassa a beton felhasználásában rejlő sokszínűséget, a sokoldalú felhasználási területeket. Szerezzen inspirációt Velünk nap, mint nap!


A beton ma a második leggyakrabban alkalmazott anyag a Földön a víz után, a fejlődés motorja, az építkezések elengedhetetlen alapanyaga. Ugyanakkor még mindig sokakban élnek tévhitek az anyaggal kapcsolatban. A beton sokszínűsége azonban nem ismer határokat, legyen szó építészetről, berendezési tárgyakról, divatról vagy design cikkek előállításáról.
 
Az iparágban dolgozó szakemberek és érdeklődő laikusok egyaránt számos érdekességet és hírt olvashatnak a folyamatosan frissülő beton.hu oldalon, olyan területeken, mint például lakásépítés, infrastruktúra, kert- és parképítészet, fenntarthatóság és gazdaságos építkezés.
 
Látogasson el honlapunkra, és szerezzen értékes információkat!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. március 2.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton