hírlevél | 2017. 03. 02.




A cement jövője szimpózium

Évszázadok alatt a cement hűen szolgálta a társadalmunkat, és folyamatosan megújulva kiszolgálta az építészeti megoldások terén felmerült igényeket. A párizsi szimpózium most mindazokat invitálja, akik szeretnék felfedezni a legújabb innovációkat a cement és beton terén.


Áprilisban még kedvezményesen regisztrálhatnak a „A cement jövője” tudományos konferenciára az érdeklődők, amelynek helyszíne a francia főváros, Párizs lesz június 6-8 között. A találkozó Louis Vicat (a mesterséges cement francia származású felfedezője) nevét viseli és nyitott minden, a szektorban érdekelt szakember számára, akik szeretnék megismerni a legújabb cement- és betonipari innovációkat.

 A konferencián többek közt a cement és beton evolúciója, a folyamat-innováció, valamint a jövő erőforrásai és technológiái témakörben hallhatnak előadásokat a résztvevők.

A konferenciáról további részleteket itt olvashat.

Forrás: CEMBUREAU

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2017. március 2.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton