hírlevél | 2016. 12. 16.




Újabb oktatási együttműködés, ezúttal Pécsen

A CeMBeton oktatási együttműködéseinek száma 2016. november végén egyel bővült. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának hallgatói felsőfokú, gyakorlati tudásra épülő kiegészítő képzésen vehetnek majd részt, ezáltal növelve esélyeiket a munkaerő-piacon való elhelyezkedéshez.


Az együttműködés keretében cement- és betonipari kiegészítő képzés indul, amelynek első állomásaként 2016. november 29-én ünnepélyes együttműködési megállapodást írt alá a CeMBeton elnöke, Szarkándi János, és a PTE MIK dékánja, Dr. Bachmann Bálint. Az új fejlesztésű építő- és alapanyagok felhasználásának, beépítési módjainak, a technológiák megismertetésében, valamint a környezetvédelmi és jogi környezet bemutatásában a Szövetség tagvállalatainak szakemberei működnek közre. A nemzetközi szinten jelenlévő és elismert cégek a magyar cement- és betonipart reprezentálva, gyakorlati tapasztalatokon alapuló tudással fogják ellátni a pécsi mérnökhallgatókat.

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség partnerkapcsolatai a szakemberképzés támogatására is kiterjednek, kibővített szakmai és érdekvédelmi tevékenységük a hazai építőanyag gyártók szélesebb körét is magában foglalja, úgymint a cement, a beton, mész, és adalékszer. Az összefogások céljának középpontjában pedig a betonból készült építmények, szerkezetek, műtárgyak vannak, amelyek nem jöhetnének létre a Szövetség tagjainak munkája és hozzájárulása nélkül. Az együttműködés részleteit itt elolvashatja! 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. december 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton