hírlevél | 2016. 12. 16.




Megbízható szakértelem a Cemkutnál negyed évszázada

A Cemkut Kft.-t 1991-ben a Cementipari Társaságok, a CEMÜ és a SZIKKTI alapították. Egyedülálló szolgáltatásaik, kiváló infrastruktúrájuk, munkatársaik elhivatottsága, valamint immáron 25 éves szakértelmük megbízható munkavégzést garantál.


 

A Cemkut Kft. szolgáltatási körébe tartoznak a tanúsítás, a kutatás, a nyers- és kiegészítő anyagok mechanikai és kémiai vizsgálatai, valamint a környezetvédelmi, munkavédelmi, munkaegészségügyi mérések is. Az elmúlt 25 év alatt rengeteg feladatuk volt, ezek között voltak nem hétköznapiak, nagy kihívást jelentők, és rendkívül érdekesek, szórakoztatóak is. A negyed évszázad alatt összesen 58 fajta cementet, 134 betonüzemet, 23 mészoltó üzemet, valamint 12 kavicsbányát, kirakót tanúsítottak. Összesen félmillió minősítési eljárást hajtottak végre, ebből 200 ezret műszerrel, 300 ezret a „klasszikus” módon, szintén félmillió egyéb vizsgálatot végeztek el, ez összesen körülbelül 75 ezer munkaórát tett ki. 1995 óta 162 publikáció került közlésre, és 350 új megjelent szabvány vagy szabványmódosítás kidolgozásában és megjelentetésében vettek részt.

A Cemkut Kft. 25 éves munkájáról bővebben olvashat ide kattintva.

 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. december 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton