hírlevél | 2016. 12. 16.




Díjat kapott a Lafarge Királyegyházi Cementgyára

Hazánk egyik cementgyártója, a Lafarge Királyegyházi Cementgyára Ingatlanfejlesztési Nívódíjban részesült. A FIABCI Magyar Tagozata által meghirdetett pályázatra rengetegen jelentkeztek, a gyár képviselői 2016 novemberében vehették át a különdíjat.


 

A FIABCI Magyar Tagozata 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét. A 13 kategóriában beérkezett pályázatok közül a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal illette a Lafarge Királyegyházi Cementgyárát. Az értékelés során olyan szempontokat vettek figyelembe, mint az ingatlanok tervezésekor és kivitelezésekor követett környezettudatosság, az energiafelhasználás korszerűsége, vagy az egészséges környezet és az egyedi megoldások.

Az építőanyag-üzem 2011-ben kezdte meg működését a Pécshez közeli Királyegyházán. Az évi 1 millió tonna cement és 750 ezer tonna klinker előállítására alkalmas gyár egy környezetbarát, modern technológiát felvonultató ipari létesítmény. Külső megjelenése túlmutat egy szokványos cementgyáron, hangsúlyozza a beruházó elkötelezettségét az innováció mellett a technológiai beltartalom és az épületek külsejének összhangjával. A díjazással kapcsolatban részletesebb információkat kaphat ide kattintva.  

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. december 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton