hírlevél | 2016. 12. 16.



Kedves Olvasó!

Decemberi hírlevelünkben olvashat a Cemkut elmúlt 25 évéről, valamint arról, melyik egyetemmel kötöttünk oktatási együttműködést. Bemutatunk néhány témát az idei új Beton Újságból, valamint összefoglaljuk elmúlt évünk tevékenységeit is. Végezetül pedig néhány vállalati hírt olvashat!

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást, valamint békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Megbízható szakértelem a Cemkutnál negyed évszázada

A Cemkut Kft.-t 1991-ben a Cementipari Társaságok, a CEMÜ és a SZIKKTI alapították. Egyedülálló szolgáltatásaik, kiváló infrastruktúrájuk, munkatársaik elhivatottsága, valamint immáron 25 éves szakértelmük megbízható munkavégzést garantál.

  Kattintson ide a részletekért!



Újabb oktatási együttműködés, ezúttal Pécsen

A CeMBeton oktatási együttműködéseinek száma 2016. november végén egyel bővült. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának hallgatói felsőfokú, gyakorlati tudásra épülő kiegészítő képzésen vehetnek majd részt, ezáltal növelve esélyeiket a munkaerő-piacon való elhelyezkedéshez.

  Kattintson ide a részletekért!



Beton Újság 2016-ban most utoljára!

Az idei év utolsó Beton Újsága megannyi izgalmas témával várja olvasóit, a rengeteg szakmai cikk és érdekesség miatt ezt a lapszámot kibővítettük! Olvashat a pécsi Magasház építéséről és a bontás nehézségeiről, megtudhatja, milyen a környezetbarát beton vagy, hogy mi változott az új európai betonszabványban.

  Kattintson ide a részletekért!



Eredményes évet zár a CeMBeton

Elérkezett a 2016-os esztendő vége, érdemes számba venni az elmúlt év sikereit, ezzel könnyedén megalapozható a hasonlóan eredményes jövő.

  Kattintson ide a részletekért!



Díjat kapott a Lafarge Királyegyházi Cementgyára

Hazánk egyik cementgyártója, a Lafarge Királyegyházi Cementgyára Ingatlanfejlesztési Nívódíjban részesült. A FIABCI Magyar Tagozata által meghirdetett pályázatra rengetegen jelentkeztek, a gyár képviselői 2016 novemberében vehették át a különdíjat.

  Kattintson ide a részletekért!



Milyen eredmények várhatók a DDC Váci Cementgyárában?

A Duna-Dráva Cement Kft. közel 7 milliárdos környezetvédelmi beruházása már zajlik a Váci Cementgyárban. Szilágyi Zsolt, a DDC Váci termelésvezetője, egyben a projekt felelőse a várható eredményekről beszélt.

  Kattintson ide a részletekért!



A Mapei idén is megtalálta a Mesterek Mesterét

A kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó „Mesterek Mestere” díjat idén második alkalommal adta át a Mapei. Vancsó László, burkoló különleges megoldásaival érdemelte ki a megtisztelő címet.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. december 16.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton