hírlevél | 2016. 11. 17.




Egyre tágabban értelmezzük a betont - bővebb lesz a szakma lapja

Szívesen olvasna hazánk első beton körforgalmáról, a beton energetikai alkalmazásáról, a pécsi magasház bontásával kapcsolatos kihívásokról, vagy épp a Dagály fürdőkomplexum építéséről? Mindezen témák elérhetők lesznek a kibővült decemberi Beton Újságban, ne maradjon le róla!


A 2016-os Beton Fesztiválon Balázs L. György választ adott arra a kérdésre, hogy vajon van-e élet a betonon túl. Asztalos István az első, kizárólag betonból készült magyar körforgalmat és annak építését mutatta be, dr. Gável Viktória pedig a napjainkban különösen fontos hatékony energiagazdálkodásról tartott prezentációt. A szokásokhoz híven szakmai cikkekben is bővelkedik magazinunk, a pécsi magasház bontási munkálatai során több, eddig rejtett kihívás is a felszínre kerül. A Dagály fürdőkomplexum építésénél alkalmazott betontechnológiákkal és keverékkel kapcsolatban sok érdekes, hasznos információval gazdagodhatnak, illetve az új, változó betonszabványok ismertetése sem maradhat el. A beton ipari felhasználása mellett megismerhetnek egy formatervezőt is, aki szintén a betont választotta alapanyagául. Rengeteg érdekes témával várja tehát olvasóit a Beton Újság decemberi száma. Addig is érdemes átlapozni archív számainkat itt!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. november 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton