hírlevél | 2016. 11. 17.




Concrete Dialogue 2016, ahol a beton jövőjéről döntenek

Brüsszelben rendezik a 2016-os Concrete Dialogue-ot, amely az Európai Cementszövetség gondozásában valósul meg. Az esemény célja innovatív ötletek segítségével megoldást találni a fogyasztók megváltozott igényeire. Az elmúlt időszakban problémaként merült fel a beton megfizethetősége, az energiatakarékosság és a kényelem.


A rendezvényre november 17-én a legfontosabb piaci szereplők részvételével kerül majd sor. Az elsődleges cél a belső információk segítségével nyomon követni az európai piac változásait, a fogyasztók igényeit. Ezeknek a belső információknak az ismeretében a jövőben mindenki számára elérhetőek lesznek a megfizethető, mégis energiatakarékos épületek. Az eseményen olyan előadók vesznek részt, mint Marie Donnelly, az Európai Bizottság Új és Megújuló Energiaforrásokért felelős igazgatója, Greg Foster, a Habitat for Humanity európai, közel-keleti és afrikai igazgatója vagy éppen Sami Andoura, az Európai Politikai és Stratégia Központ fenntartható fejlődéssel foglalkozó kutatásinak vezetője. Prezentációik témája a folyamatos fejlődés és a környezet kihívásai, továbbá az aktuális energiapolitika építőiparra gyakorolt hatásai. A rendezvény fontos lehet az építőipar jövő évi, vagy esetleg még hosszabb távú terveinek kialakításában. Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött, bővebben itt tájékozódhatnak. 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. november 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton