hírlevél | 2016. 10. 11.




Beton Arcai 3.0 kiállítás!

2016. szeptember 9-én nyílt meg harmadik alkalommal a Beton Arcai kiállítás Pécsett. Az egy hónapig megtekinthető beton képzőművészeti alkotásokat bemutató tárlatnak a Nick udvar adott otthont.


 

A látogatók a Beton Arcai kiállításon tekinthették meg először a Szigetmonostori Beton Szimpóziumon készült alkotásokat. A találkozó céljául tűzte ki, hogy egy-egy téma új környezetbe helyezésével megmutatja a művészet sokszínűségét. A kezdeményezéssel a fiatal művészeket is motiválták olyan műalkotások létrehozására, amelyekből az ország több pontján is kiállítást szervezhetnek. Ennek első megállójára a Pécsi Nick Galériában került sor. A fiatal képzőművészek munkáját a LafargeHolcim Királyegyházi Cementgyára cement és mészkőliszt biztosításával támogatta. A kiállítás október 9-ig volt megtekinthető. A rendezvényről bővebben itt olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. október 11.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton