hírlevél | 2016. 10. 11.




A DDC továbbra is zöldben gondolkozik

Idén hatodik alkalommal került kiírásra a Duna-Dráva Cement Kft. környezetbarát kezdeményezéseket támogató programja, a Zöld Megoldás-pályázat. Az intézmények zöld terveiket legkésőbb október 31-ig adhatják be, ezeket a DDC által felkért bírálóbizottság véleményezi majd.


A felhívás célja továbbra is a közösségi terek hasznosabb felhasználása, a környezettudatos gondolkodás fontosságának megismertetése. A nagy érdeklődésre való tekintettel a DDC úgy döntött, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, nem csak Beremend és Vác környékéről, hanem Pécs környezetéből is várja a pályázatokat, amelyek díjazására összesen 7,5 millió forintot fordítanak. A program keretein belül az elmúlt év során 7 környezetbarát kezdeményezés valósult meg, az utóbbi 5 évben pedig összesen 21.

Hasznos, és érdekes projekteket avattak fel az eddigi években, többek között óvodai és iskolai udvarok újultak meg, családi fitnesz park épült, kincskereső ösvények jöttek létre a pályázat segítségével. A pályázatról és a már megvalósult fejlesztésekről a DDC honlapján olvashat bővebben.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. október 11.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton