hírlevél | 2016. 10. 11.




A CeMBeton oktatási tevékenysége „aranyat ér”

Ünnepélyes keretek között Miskolcon vehette át díszoklevelét a CEMKUT Kft. ügyvezetője, Urbán Ferenc. A díjat a Miskolci Egyetem Műszaki és Földtudományi Kara adományozta a szövetség oktatási programjában végzett munkájának elismeréseként.


A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség 2013-ban hosszú távú együttműködésbe kezdett magyarországi egyetemekkel, amelynek célja a felsőfokú szakképzésben tanuló hallgatók naprakész elméleti és gyakorlati tudáshoz segítése. Urbán Ferenc, mint a Szövetség tulajdonában lévő társaság ügyvezetője többek között a képzésszervezésben, valamint a Miskolci Egyetem és a CEMKUT Kft. együttműködésében vállalt szerepet, amelyért a Műszaki és Földtudományi Kar díszoklevéllel tűntette ki. „Úgy gondolom, ez az oklevél és a vele járó elismerés nem egyedül engem illet, hanem az egész iparágat, illetve az együttműködésben résztvevő kollégáimat is.” – mondta Urbán Ferenc a díjátadó után. A szövetség oktatási programja az elmúlt években szép sikereket ért el, a hallgatók olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak kurzusaikon, amelyeket csak ipari gyakorlat során szerezhetnének meg. A Szövetség oktatási tevékenységéről bővebben itt olvashat.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. október 11.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton