hírlevél | 2016. 09. 01.




Őszi nyílt napok a DDC-nél

A Duna-Dráva Cement Kft. a környezetkímélő cementgyártás bemutatására idén is nyílt napokat szervez. A Váci Cementgyárban 2016. szeptember 20-án, a Beremendi Cementgyárban pedig szeptember 27-én kerül megrendezésre az esemény, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató programot kínál.


A gyárat, a modernizációt és a technológiát bemutató prezentáció után a vendégek gyárlátogatáson, illetve bányalátogatáson vehetnek részt. A DDC célja, hogy a látogatás során érdekes és interaktív programokon keresztül mutassa be vendégeinek a cementgyártás folyamatát, az anyagok felhasználási módját, valamint a cég környezetbarát tevékenységét, a gyerekeknek pedig további meglepetésekkel készül a vállalat.

Azoknak, akik el szeretnének látogatni a Beremendi Cementgyárba, a jelentkezés itt elérhető. A Váci nyílt napra a helyek beteltek, a jelentkezés lezárult. 

 

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. szeptember 1.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton