hírlevél | 2016. 06. 09.




Megújul a Betonújság!

A Beton szakmai lap kiadói feladatait a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) látja el. 2016 májusától az alapítói jogok is átkerültek a Szövetséghez, így az újság már formailag is a szakma lapjává vált. Ennek okán külsőleg megújul mind a magazin, mind pedig annak honlapja!


A szerkesztői munkákat 23 évig Kiskovács Etelka látta el, aki most átadja a stafétabotot Kis Tünde újságírónak, a Ferling Kft. megbízásában. A lap kiadója, a CeMBeton továbbra is gondoskodik a magas szakmai színvonalról, azonban kívülről a lap jelentős változásokon megy keresztül. A megújulás nem csak a magazint érinti, hanem annak honlapját is, ez utóbbi már elérhető! A honlap az új dizájnnal teljesen átlátható, és a látogatók minden információt megtudhatnak a magazinról. A legfontosabb újdonság a kereső, amely segítségével kutathatunk a régebbi, archív lapszámok után akár címre vagy szerzőre keresve. Így a cikkek az 1992-es, induló lapszámoktól egészen napjainkig újraolvashatók, letölthetők! A modern technikai elvárásoknak is megfelelő reszponzív weboldal asztali számítógépről, laptopról, tabletről és mobiltelefonról is ugyanolyan élményt nyújt a felhasználóknak. Kellemes böngészést kívánunk!

További információkért, és a megújult honlapért kattintson ide

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. június 9.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton