hírlevél | 2016. 04. 29.




Idén is megrendezésre kerül az elmúlt év legváltozatosabb betonipari eseménye!

A tavalyi év nagy sikere után, 2016. szeptember 29-én a beton.hu szervezésében ismét megrendezésre kerül a Beton Fesztivál. A 2015-ös évben hatalmas érdeklődés mellet zajlott betonnépszerűsítő konferencia idén is izgalmas programokkal várja a szakmabelieket, diákokat és az építészet iránt érdeklődőket.


 

A Beton Fesztivál 2015-ben indult hagyományőrző céllal a beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton), valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataik támogatásával. A rendezvény célkitűzése a beton, mint építőanyag népszerűsítése, a benne rejlő lehetőségek bemutatása, valamint a hozzá kapcsolódó előítéletek és tévhitek eloszlatása. Az első alkalommal megrendezett esemény rengeteg érdeklődőt vonzott, a felsőoktatásban résztvevő ifjú mérnökjelöltektől kezdve egészen az iparág legfontosabb szereplőiig, a szakma színe java képviseltette magát. Nem lesz ez másként 2016-ban sem!

A tavalyihoz hasonlóan, a szervezők idén is izgalmas és változatos programokkal várják az érdeklődőket. A fesztivál keretében tartott előadások során a résztvevők betekintést nyerhetnek a transzportbeton és betonelem-gyártás, a betonépítészet és -művészet témakörökbe, innovációs megoldásokba, illetve terítékre kerülnek a szakmát leginkább foglalkoztató kérdések, a legújabb trendek és felhasználási lehetőségek is. A konferencia előadásai mellett a látogatók kiállításokon és kreatív workshopokon ismerkedhetnek meg közelebbről a betonnal és annak hagyományos, illetve kreatív alkalmazásával.

Kedvcsinálóként olvassa el a tavalyi Beton Fesztiválról készült beszámolónkat itt!

További részletek és program hamarosan!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. április 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton