hírlevél | 2016. 04. 29.




A miskolci hallgatók szívesen tanultak a betonról

Április 11-13. között BSc oktatás zajlott a Miskolci Egyetemen a CeMBeton tagvállalatok szakembereinek részvételével. A 3 napos képzés végén a 14 résztvevő diák ZH keretében adott számot a tanultakról.


 

Tovább folytatódott a Szövetség oktatási tevékenysége az elmúlt időszakban. A cementiparról, betongyártásról szóló képzés az elméleti ismeretek mellett gyakorlati részeket is magába foglalt, ennek köszönhetően jelentős értéket képvisel a hallgatók körében. A diákok mindeddig kiemelt érdeklődést tanúsítottak a lehetőség iránt, most sem volt ez másképp, ezt mutatja az egyik oktató véleménye is: „… a hallgatóság is nagyon jó volt. Okos, értelmes, nyílt tekintetű, munkára fogható csapat benyomását keltették bennem." A képzés végeztével írt zárthelyik is igen jól sikerültek, tehát elmondható, hogy kifejezetten hasznos és érdekes képzésen vehettek részt a Miskolci Egyetemen tanulók.

További információ a Szövetség oktatási tevékenységéről a honlapunkon!

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2016. április 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton