hírlevél | 2016. 03. 11.



Kedves Olvasó!

Hírlevelünkben beszámolunk a CeMBeton 2015/2016. évi őszi féléves oktatói tevékenységéről, illetve bepillantást nyújtunk a Beton szaklap és az update frissen megjelent lapszámaiba, nemzetközi kitekintésünkben pedig a Németországban végzett erőforrás-hatékonysági tanulmány eredményeit ismertetjük.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Eredményes félévzárás a CeMBeton képzésein

Sikeresen zárták az őszi félévet a CeMBeton kezdeményezésére indított felsőoktatási kurzusokon részt vevő hallgatók. A Szövetség szakemberei a veszprémi Pannon Egyetemen, valamint a Miskolci Egyetemen tartottak kiegészítő képzést a cement- és betonipar legfontosabb ismereteiről. A BME-n a tavaszi szemeszterben hirdették meg a képzést.

  Kattintson ide a részletekért!



Megjelent a Beton szaklap és az update legfrissebb száma!

Már elérhető a Beton lap legfrissebb január-februári száma, valamint megjelent az update legújabb, januári kiadványa. A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség gondozásában megjelenő szaklapok ismét összegyűjtötték a betonipart érintő legfontosabb híreket, szakmai ismereteket.

  Kattintson ide a részletekért!



Friss erőforrás-hatékonysági tanulmány Németországból

A Németországban alkalmazott erőforrás-hatékonyság lehetőségeit és eredményeit bemutató tanulmányt publikált a napokban a Wuppental Intézet. A beszámoló alapján rengeteg előnnyel jár - például a cementgyártás során - a tüzelőanyag hulladékkal történő kiváltása.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. március 11.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton