hírlevél | 2016. 01. 29.



Kedves Olvasó!

Hírlevelünkben beszámolunk a Betonnépszerűsítő Munkacsoport tavalyi tevékenységéről és sikereiről, illetve áttekintjük az építőipar elmúlt évi eredményeit és 2016-os kilátásait. Nemzetközi kitekintésünkben a párizsi klímacsúcs legfontosabb döntésit és azok iparágainkat érintő hatásait vizsgáljuk.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Így népszerűsítettük a betont 2015-ben!

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség és a Magyar Betonelemgyártó Szövetség közös Betonnépszerűsítő Munkacsoportja 2015-ben is folytatta munkáját a beton széleskörű ismertségének elősegítése, az anyagban rejlő lehetőségek és előnyök hangsúlyozása érdekében.

  Kattintson ide a részletekért!



Mit hoz az újév az építőiparnak?

A 2014-es évben elkezdődött építőipai fellendülés ugyan a 2015-ös év első felében még kitartott, azonban a második félévben már erős csökkenést tapasztalhattunk. A nagy kérdés most az, vajon mit tartogat 2016 az ágazat számára?

  Kattintson ide a részletekért!



Az építőipart érintő legfontosabb változások 2016-ban

Több nagyobb változással is számolhatunk 2016-ban, melyek ismerete elengedhetetlen, ha boldogulni szeretnénk az építőiparban. Lássuk melyek a legfontosabb újítások, módosítások, melyekre oda kell figyelnünk.

  Kattintson ide a részletekért!



Klímacsúcs 2015

Az EP delegációja és a fejlődő, valamit a fejlett országok képviselői Párizsban tárgyaltak a klímaváltozás mérséklésére tett javaslatokról. A COP 21 találkozó végül kulcsfontosságú megállapodással zárult.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2016. január 29.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton