hírlevél | 2015. 11. 03.




"Minden építés alapja 2015” tervezői pályázat eredményhirdetése

A pályamunkákkal a 2015. szeptember 30-i Beton Fesztiválon ismerkedhettek meg a jelenlévők, és a Fesztivál keretében került sor a helyezett pályamunkák értékelésének ismertetésére, a díjak átadására.


Az idén első alkalommal kiírt pályázat azokat az építészeket szólította meg, akik a tervezés során nem csak a szokványos szerkezeti elemek megvalósításához használják a betont, hanem egyedi, különleges megoldásokra is. A legjobb építészeti projekteket elismert, független szakmai zsűri választotta ki, az eredményhirdetésre pedig a Beton Fesztivál keretében került sor. A színvonalas alkotások közül kiemelkedett a budapesti 4-es metró Kálvin téri állomásának épülete, így Erő Zoltán pályamunkája lett az első helyezett. Dr. Márkus Gábor, a Zircre tervezett Bakonyi kempinget kiszolgáló látszóbeton fürdőépülettel a második helyezett, míg a harmadik helyet két pályázó is elnyerte: Földes László projektje, a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont és a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház, amely Józsa Dávid munkájának köszönhető.

A pályázat keretében összesen 10 pályamunka érkezett, az ezeket bemutató képgalériát ide kattintva tekintheti meg.

Az eseményről bővebben itt olvashat: http://beton.hu/sajtokozlemeny-kreativ-innovativ-magyar-betonepiteszet/

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. november 3.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton