hírlevél | 2015. 09. 18.




BETON FESZTIVÁL 2015

A szakmabelieknek, diákoknak, tervezőknek, kivitelezőknek, forgalmazóknak és érdeklődőknek egyaránt érdekes eseményre 2015. szeptember 30-án kerül sor a budapesti Bakelit Multi Art Centerben.


A beton.hu, a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataiknak támogatásával,  hagyományteremtő céllal Beton Fesztivált rendez. 

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a betonnal szembeni előítéleteket, tévhiteket, és bemutassa a beton széleskörű felhasználási módjait, az anyag sokszínűségét és a benne rejlő lehetőségeket. A Beton Fesztiválon a betonépítészet és a betonszakma mai helyzetéről, a legfrissebb trendekről és technológiákról igényes szakmai előadások keretében tájékozódhatnak a szakmabeliek és mindazok, akik érdeklődnek az építészet vagy a betondizájn iránt.

Ugyanakkor a Fesztivál alatt nemcsak elméletben, hanem kreatív workshopokon keresztül, a gyakorlatban történő hasznosítást első kézből megtapasztalva ismerkedhetnek a betonnal a résztvevők. Megérinthetik, kipróbálhatják és alkothatnak ezzel a változatos anyaggal. Mindemellett betonművészeti kiállítással is várják az érdeklődőket, betekintést engedve ezzel az építészet, a betondizájn, a beton divat- és használati tárgyak világába egyaránt.

A rendezvényre történő jelentkezés lezárult.

További információ: http://beton.hu/betonfesztival/

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. szeptember 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton