hírlevél | 2015. 09. 18.




A CRH felvásárolta a Holcim Magyarországot

A nemzetközi építőanyag ipari csoport, a CRH befejezte a Holcim Magyarország Kft. felvásárlását.


Ez egy fontos mérföldkő a Holcim Magyarország számára, ugyanis az eddigi legnagyobb tranzakció részeként (6,5 milliárd euró) csatlakozott a CRH Csoporthoz. A Csoport tagjaként az újonnan megvásárolt cégek hozzáférést kapnak a közös tudásanyaghoz, a legjobb gyakorlatokhoz, illetve a szélesebb CRH csoport szakértelméhez és innovációihoz.

„Szeretettel üdvözöljük a mai napon a CRH-hoz csatlakozó 15 ezer új munkatársunkat. Szaktudásukat és tehetségüket a meglévő munkatársi bázisunk erejével egyesítve, a CRH egy lépéssel közelebb kerül azon céljához, hogy a világ vezető építőanyag ipari vállalatává váljon. A most megvásárolt üzletrészek földrajzilag kiválóan illeszkednek a CRH jelenlegi működéséhez, és saját területükön mind kiváló teljesítményt nyújtanak. Ezen magas minőségű üzletrészek integrációja – melyekre a megfelelő időpillanatban, vonzó értéken tettünk szert – erősíteni fogja a jelenlétünket néhány kulcsfontosságú piacon, emellett új platformokat biztosít a stratégiai növekedéshez. Növekedésünk elősegíti majd hatékonyságunk fejlesztését, az innováció felgyorsítását és vevőink számára még kiválóbb szolgáltatás nyújtását.” – mondta Albert Manifold, a CRH Részvénytársaság vezérigazgatója.

A felvásárlásnak köszönthetően a CRH cementtermelési kapacitását megduplázza, és kibővíti a kavics- és készbeton-portfólióját, vagyis a CRH lesz a világon a harmadik legnagyobb szereplő az építőanyag piacon, és második az adalékanyag-gyártók területén.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. szeptember 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton