hírlevél | 2015. 09. 18.




A CeMBetonnál is becsengetnek

Immár harmadik éve várja az egyetemistákat a CeMBeton oktatási programja, amelynek keretében a hallgatók elismert szakemberektől sajátíthatják el az iparág mesterfogásait.


A kezdeményezés célja, hogy a frissdiplomás szakemberek elméleti tapasztalatai versenyképes gyakorlati tudással is gyarapodjanak, ezzel komolyabb esélyekkel indulhassanak az erősen telített munkaerőpiacon.

Az előző szemeszterekben aktív együttműködéssel dolgozó egyetemeknél továbbra is folytatódik a Szövetség oktatási tevékenysége. A Pannon Egyetem BSc és a Miskolci Egyetem MSc képzésén ősztől, míg tavasszal a Miskolci Egyetem BSc és a Műegyetem Szakkollégiumával ismét várják a hallgatókat a kurzusok.

Mindezeken felül a Szövetség informatív szerepet vállal a duális képzések nyári szakmai gyakorlatainak koordinálásában is, amely lehetőséget biztosít a hallgatóknak a tagvállalatok működésének megismerésére.

További információ a Szövetség oktatási tevékenységéről: http://cembeton.hu/tevekenyseg/oktatas

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. szeptember 18.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton