hírlevél | 2015. 07. 17.




Elérhető honlapunkon az update legfrissebb száma!

Rendszeresen megjelenő kiadványunkban időszerű megoldásokat találhatnak a betonutak és a közlekedési műtárgyak iránt érdeklődő olvasóink.


Mi az "update" célja?

Bár betonutak a második világháború előtt is épültek, a közúthálózat tömeges fejlesztése ezután kezdődött. A technikai fejlődés az aszfalt építési mód előretörését eredményezte, míg a betonburkolat létesítése alig változott. A 90-es évekre tehető a beton útépítési mód reneszánsza. A nehézgépjármű forgalom növekedése, valamint a klímaváltozás hatásai szükségessé tették a betonút építés továbbfejlesztését. A kiadvány célja, hogy közkinccsé tegye a betonburkolat építés innovatív továbbfejlesztésének eredményeit. A lap alcíme is ezt tükrözi: „Időszerű megoldások betonutakhoz és közlekedési műtárgyakhoz”.

Kiknek készül az "update"?

A Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség elhatározta, hogy a beton építési mód terjesztésében vállalt feladatai keretében felkarolja a betonburkolatok alkalmazását. A Szövetség úgy gondolja, hogy az "útszakma" szakemberei körében kellő számú érdeklődőre számíthat a külföldi kiadvány magyar nyelvű változata. A lapot a Szövetség ingyenesen juttatja el mindazokhoz, akik a közlekedési területek burkolataival kapcsolatba kerülnek. Beruházók, építtetők, tervezők és műszaki ellenőrök, kivitelezők és fenntartást végző üzemeltetők szakembereinek figyelmét szeretné a Szövetség a betonburkolatokra irányítani. Az "update" természetesen mindenkihez szól, akiket a beton építési mód érdekel. A kiadvánnyal azt szeretné a Szövetség elérni, hogy minél több, jó minőségű, tartós betonút épüljön.

Hogyan érhető el a magyar "update"?

A kiadványt nyomtatott formában, díjmentesen juttatja el a Szövetség mindenkihez, aki ezt elérhetősége megadásával (cím, fax, e-mail) a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség címén igényli. A magyar „update” a Szövetség honlapján is olvasható.

Az „update” archív számai ide kattintva érhetőek el.

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. július 17.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton