hírlevél | 2015. 04. 10.




„Minden építés alapja 2015” – pályázati felhívás

A pályázat célja megismerni és megismertetni a szakmával és a közvéleménnyel azon köz- és lakóépületeket, üzemeket és telephelyeket, amelyeknek a tervezése és megvalósítása során az elsődlegesen alkalmazott építőanyag a beton, amely a víz után a második leggyakrabban használt alapanyag a világon.


A pályázati kiírás küldetése, hogy a betonról kialakult, múltban gyökerező véleményt – miszerint a beton csupán tartószerkezetre, alapozásra való, nem esztétikus anyag – megváltoztassa, átformálja azáltal, hogy megmutatja az anyag sokoldalúságát, funkcionális és látványos alkalmazásának széles palettáját.

A 2015-ben első alkalommal kiírt pályázat azokat az építész tervezőket szólítja meg és szándékozik díjazni, akik a betont a tervezés során nem csak a szokványos (pl. alapozás, aljzatbeton, betonváz, födém) szerkezeti elemek esetében alkalmazzák, hanem egyedi, különleges megoldásokra is. Ilyenek lehetnek többek között a beton tömegét kihasználó határoló elemek, különböző látszóbeton megoldások, különleges szerkezeti elemek, beton burkolatok, berendezések, bútorok.

A „Minden építés alapja 2015” pályázat összdíjazása 600.000 Ft.

További információ és a pályázatok benyújtása: www.beton.hu/palyazat

Beadási határidő: 2015. július 31. 24:00

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. április 10.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton