hírlevél | 2015. 03. 30.




Elindult a beton.hu!

A MABESZ és a CeMBeton közös gondozásában indult útjára a beton.hu weboldal, amelynek célja, hogy visszaszerezze és újjáépítse a beton jó hírnevét, népszerűsítse ezt a sokszínű anyagot.


 

 

„Létezik egy anyag a Földön, amely évszázados hagyományokra tekint vissza, mégis innovatív. Az otthonok és a gazdasági növekedés szolgálatában készítik, a biológiai sokszínűség megőrzésével, az ökoszisztéma fenntartásával. Tartós, biztonságos és sokféleképpen használható, évezredek óta, most már a XXI. század technológiájával. Ez az anyag a beton. A beton a fejlődés valódi és elengedhetetlen motorja, a fenntartható és modern építkezés alapja.” – olvashatjuk a nemrég útjára indult betonnépszerűsítő oldal mottóját. Az új honlap (és a hozzá kapcsolódó on-line eszközök: Facebook, Google+) célja, hogy széles körben megismertesse a betonban rejlő lehetőségeket, hiszen napjainkban a beton nem csak építőipari jelentőséggel bír, hanem a lakberendezés, sőt a művészet egyik újszerű alapanyagává vált. Az új platform küldetése, hogy a betonnal szembeni előítéleteket, tévhiteket eloszlassa, bemutassa a beton felhasználási területeit, sokszínűségét, és visszaszerezze a beton hírnevét, hiszen a beton tradíció, tartósság, tartalom.

Az új oldal egyszerre tájékoztatja, inspirálja és szórakoztatja a látogatót: az aktuális híreken felül a betonépítészet legérdekesebb alkotásairól, a betonhoz köthető rendezvényekről és pályázatokról is információt szolgáltat. A modern kor technológiai elvárásainak megfelelően reszponzív felületen – mobiltelefonra és tabletre is optimalizálva – szerezhetünk ismereteket beton témakörben.

A betonnépszerűsítő oldal ezen a linken érhető el: http://beton.hu/

  Vissza a hírekhez!

Budapest, 2015. március 30.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton