hírlevél | 2015. 03. 30.



Kedves Olvasó!

Márciusi hírlevelünkben beszámolunk a Szövetség sikeres oktatási tevékenységéről és a Betonnépszerűsítő Munkacsoport legfrissebb híreiről, nemzetközi kitekintésünk pedig a hatékony erőforrás felhasználás és az alternatív tüzelőanyagok témakörét vizsgálja.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Túljelentkezés a CeMBeton cement- és betonipari kiegészítő képzésén

Nagy népszerűségnek örvendett a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség kezdeményezésére meghirdetett betontechnológiai kiegészítő képzés a BME hallgatói körében. A Szövetség szakértő tagjai által tartott kiegészítő előadássorozat a 2014/2015-ös tanév második szemeszterében került kiírásra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

  Kattintson ide a részletekért!



Elindult a beton.hu!

A MABESZ és a CeMBeton közös gondozásában indult útjára a beton.hu weboldal, amelynek célja, hogy visszaszerezze és újjáépítse a beton jó hírnevét, népszerűsítse ezt a sokszínű anyagot.

  Kattintson ide a részletekért!



„Minden építés alapja 2015” – Betonpályázat tervezőknek

A beton.hu hagyományteremtő céllal, országos, nyílt pályázatot hirdet betonból tervezett köz- és lakóépületek, üzemek, telephelyek építész tervezői részére.

  Kattintson ide a részletekért!



Már lehet jelentkezni a 2016-os Global CemFuels konferenciára és kiállításra

Tízedik alkalommal rendezik meg a konferenciát, amelynek központi témája a cement- és mészipar alternatív tüzelőanyag felhasználása.

  Kattintson ide a részletekért!



Ecocem esettanulmány a hatékony erőforrás-felhasználásról

Az Európai Bizottság vállalkozáspolitikáért felelős osztálya esettanulmány gyűjteményt adott ki az iparban megfigyelhető erőforrás-hatékony politikák bemutatására. A legjobb gyakorlatok közé cementipari példa is bekerült.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2015. március 30.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton