hírlevél | 2015. 02. 09.



Kedves Olvasó!

Legfrissebb hírlevelünkből tájékozódhatnak a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség életében bekövetkezett aktuális eseményekről, a beton népszerűsítésének érdekében történt kezdeményezésekről és a cementipart érintő legfontosabb változásokról.

Hírlevelünkhöz kellemes olvasást kívánunk!

Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség



Ünnepélyes keretek között írták alá a CeMBeton és a Pannon Egyetem együttműködési megállapodását

Az összefogás keretében idén ősszel elindult a cement- és betonipari kurzus, 2014. december 10-én pedig ünnepélyes együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség és a Pannon Egyetem.

  Kattintson ide a részletekért!



Kreatív workshop és kurzus a betonipar következő generációja részére

2011 óta minden évben, így tavaly is megrendezésre került a BETON kurzus, amely egy kortárs képzőművészeti és betonbarkács workshop építészhallgatók részére. A koncepció lényege, hogy a betonnal kapcsolatos előítéletek elfeledtetése, hiszen a közhiedelemmel ellentétben egy könnyen kezelhető anyagról van szó.

  Kattintson ide a részletekért!



A CEMBUREAU-t is érintő változások az Európai Tanács szavazási rendszerében

2014. november 1-jétől új szavazati rendszer szerint működik az Európai Tanács, amely a CEMBUREAU-val kapcsolatos kérdésekre is kihatással van. Az új rendszer bevezetésének eredményeképp a nagyobb népességszámú tagországok szerepe növekszik, így téve igazságosabbá a döntési metódusokat.

  Kattintson ide a részletekért!



Búcsúzunk a CeMBeton két meghatározó alakjától

Az elmúlt év végén a cementipar két jelentős személyiségét is elveszítettük: Opoczky Ludmilla „Jutka” a CEMKUT Kft. alapítója és Csépányi Lajos újságíró, az egykori Cementipar című folyóirat főszerkesztője hagyott itt bennünket.

  Kattintson ide a részletekért!



Budapest, 2015. február 9.
Amennyiben kollégái és ismerősei szeretnének feliratkozni hírlevelünkre a www.cembeton.hu/hirlevel honlapon keresztül tehetik ezt meg! | Leiratkozás a hírlevélről

©2024 Minden jog fenntartva - CeMBeton